Ge era idrottare chansen att ta nästa steg i karriären.

Att vara idrottare och framförallt ung idrottare ställer högra krav i ung ålder. Vi på Hälsopedagogerna vill vara en stöttepelare till idrottare. Vi vill hjälpa till att navigera inom helhetshälsa samtidigt som man behöver utvecklas och prestera inom sin idrott. En svår balansgång att vidmakthålla.

Föreläsningar

Låt dina idrottare/tränare få lyssna på en 75 minuters föreläsning inkluderat något av nedan områden. Föreläsningarna är uppbyggda på en dynamisk inlärningsmetod med aktivt deltagande i gruppdiskussioner och praktiskt tillämpande uppgifter. Välj att ha den på plats eller online.

-Optimera Idrottarens fysik, näring och återhämtning.

-Hur navigerar man i ett krävande fysiskt och psykiskt yrke?

-Styrketräning i tidig ålder och skadeförebyggande träning.

-Inspirationsföredrag: Från toppen av karriären till botten vid 25 år.

För anmälan och prisförfrågning

Träningspass och personlig träning

55 minuter Styrketräning som är idrottsspecifikt inriktad för att optimera utveckling i er specifika idrott.

Träningspassen och personlig träning sker i anslutning till er förening.

Skicka en intresseanmälan

Hur fungerar det att arbeta med oss?

Ett personligt samarbete

Vårt första möte kommer att ägnas åt att skapa en relation där ni lär känna er coach och vi får chansen att skräddarsy den valda tjänsten utifrån era idrottares unika behov och mål. Efter det går vi in på konkreta verktyg för er förening för att kunna ta era idrottare till nästa nivå.

En målinriktad process

Vårt mål är att skapa hälsosamma och välmående individer som kan prestera på topp. Med en tydlig målsättning arbetar vi tillsammans mot en bättre helhetshälsa. Delmål och slutmål kommer vara en viktig del i processen under vårt samarbete. Regelbundenhet i form av uppföljning och avstämning med samma coach är viktigt för oss för att skapa en trygghet och uppnå en utveckling.

En integrerande metodik

Samtal och förståelse för varandra är en viktig del i arbetet till välbefinnande. Vi ska tillsammans skapa en väg framåt som kommer att vara hållbar under en längre period. Förhoppningsvis livet ut.