1:1 Personlig Coaching

I ett Coaching samtal får du hjälp att sätta upp konkreta kort- och långsiktiga mål. Vi skapar en tydlig plan och strategi för att hjälpa dig att hitta motivation.

Ett samtal med en av våra coacher utgår från samtalsverktyget MI (Motiverande Samtal). Ett MI-samtal lägger stor vikt vid din egna förmåga till förändring och hjälper dig öka dina chanserna till att uppnå ditt mål.

Förändringen kan exempelvis vara: hitta strategier för att komma igång med din träning, viktnedgång, viktuppgång, muskeluppbyggnad, träning under/efter graviditet, om du fastnat i din nuvarande rutin och inspiration. Du kan även välja att rika samtalet mot kost- och näringshjälp. Vi jobbar även med FaR (Fysisk Aktivitet på Recept).

Coachning är ett verktyg för dig att få  stöd och hjälp att hitta rätt förhållningssätt till din träning. Vissa använder coachning som en stöttepelare vid sin sida när det är dags att  göra en livsstilsförändring, exempelvis en viktnedgång.

Hur ofta du bokar ett samtal beror på dig. Står du inför en svår och utmanande livsstilsförändring är rekommendationen att boka in regelbundna samtal i tidigt skede för att säkerställa att du jobbar mot ditt  mål.

Boka en konsultation

Träningsprogram

Att sätta ihop ett skräddarsytt träningsprogram kan vara både tidskrävande och svårt. Vi hjälper dig att skapa ett specifikt träningsprogram med rätt progression utifrån dina mål. Ny inspiration som tar din träning till nästa nivå.

Träningsprogrammeringen kan exempelvis riktas mot: muskeluppbyggnad, viktnedgång, viktuppgång, träning under/efter graviditet, formsatsning, löpning eller periodisering av din träning vid en plattå. För Idrottare anpassar vi träningen genom att stärka upp de delar som behövs utifrån din idrott. Vi jobbar även med träningsprogram för FaR (Fysisk Aktivitet på Recept).  

Meddela oss gärna om du är nybörjare eller har tränat under många år. Är du Idrottare hjälper vi dig att periodisera din träning utifrån din säsong.

En gratis konsultation ingår alltid innan du får ditt träningsprogram. Konsultation tar ca 15-20 minuter och under konsultationen tittar vi på vart du befinner dig idag och sätter upp en plan utefter det.

Boka en konsultation

Gruppträning och personlig träning

Om du är intresserad av privata träningspass i närheten av ditt hem eller med kompisgänget går detta utmärkt.

Träningspassen är 55 minuter med fokus på styrketräning för de stora muskelgrupperna och avslutas med fysträning för konditionen.

Skicka en intresseanmälan

Hur fungerar det att arbeta med oss?

Ett personligt samarbete

Vårt första möte kommer att ägnas åt att skapa en relation där du lär känna din coach och vi får chansen att skräddarsy den valda tjänster utifrån dina behov och mål. Efter det går vi in på konkreta verktyg för att du ska kunna uppnå din förändring.

En målinriktad process

Vårt mål är att skapa hälsosamma och välmående individer. Med en tydlig målsättning arbetar vi tillsammans mot en bättre helhetshälsa. Delmål och slutmål kommer vara en viktig del i processen under ditt och coachens samarbete. Regelbundenhet i form av uppföljning och avstämning med samma coach är viktigt för oss för att ge dig trygghet i din utveckling.

En integrerande metodik

Samtal och förståelse för varandra är en viktig del i arbetet till välbefinnande. Vi ska tillsammans skapa en väg framåt som kommer att vara hållbar livet ut. Det är därför viktigt för oss att du som individ får vara med och påverka.