Hälsoabonnemang

Med vårt hälsoabonnemang får du tillgång till vår app och en skräddarsydd hälsoplan. Du får ett individuellt träningsupplägg och skräddarsytt kostprogram med tillhörande recept, samt veckovis avstämning med en hälsopedagog för att säkerställa en balanserad livsstil.

I appen kan du se alla dina övningar med tillhörande videos, upplägg och progression. Du kan även se dina receptförslag med näringsberäknade måltider och uträknade makronutrienter samt kalorier.

Ditt tränings och kostschema uppdateras kontinuerligt och övningar samt recept byts ut för en fortsatt utveckling och progression. Obegränsad tillgång till chatten där du får ställa alla dina frågor med svar inom 24 timmar.

Välj abonnemang på 6 eller 12 månader och anpassa utifrån dina unika träningsbehov:

 - Muskeluppbyggnad, viktnedgång och viktuppgång
- Träningsrutin och tillhörande progression
- Balanserat förhållningssätt till kost och näring
- Specifika preferenser relaterat till kost (vegetarian,vegan, pescetarian, gluten, laktos m.m)

Boka en konsultation

Träningsprogram

Ett träningsprogram skräddarsys till dig som individ för att uppnå dina uppsatta mål inom träning. Vi utgår alltid från ett vetenskapligt förhållningssätt med de grundläggande principerna för träning. 

Ditt träningsprogram får du tillgång till direkt i mobilen via vår app. I appen kan du se dina övningar samt tillhörande videos, antal reps, sets och vila. Den vänder sig till både nybörjare och individer med lång erfarenhet av träning.

Träningsprogrammet skräddarsys alltid utifrån dina unika behov och kan exempelvis inkludera:

- Muskeluppbyggnad,viktnedgång och viktuppgång
- Träningsrutin och tillhörande progression
- Konditionsträning och tillhörande progression
- Träningsanpassning utifrån menstruationscykeln och graviditet

Vi utför träningsprogram på uppdrag av FaR (Fysisk Aktivitet på Recept).   

Boka en konsultation

Kostprogram

Ett kostprogram skräddarsys till dig som individ för att uppnå dina uppsatta mål inom kosten. Våra kostprogram utgår alltid från ett vetenskapligt förhållningssätt och baseras på de grundläggande principerna för kost och näringslära.

Ditt kostprogram får du tillgång till direkt i mobilen via vår app. I appen kan du se dina föreslagna måltider, recept till varje måltid, kalorier och makronutrienter. Den vänder sig till både nybörjare och individer med lång erfarenhet av träning och vi utgår alltid från en hållbar kostplan.

Kostprogram skräddarsys alltid utifrån dina unika behov och kan exempelvis inkludera:

- Muskeluppbyggnad, viktnedgång och viktuppgång
- Träningsrutin med tillhörande progression
- Balanserat förhållningssätt till kost och näring
- Specifika preferencer relaterat till kost (vegetarian, vegan, pesecetarian, gluten, laktos m.m)

Skicka en intresseanmälan

Livsstilsorienterat Samtal

Ett livsstilsorienterat samtal sker digitalt med en Hälsopedagog och är vanligtvis 50 eller 30 minuter.

Samtalet grundar sig i samtalsverktyget motiverande samtal som är en specifik samtalsmetod och ett förhållningssätt med syfte att uppnå ökad motivation till beteendeförändring. Samtalsmetodiken lägger stor vikt vid individens egna förmåga till förändring.

I samtalet får du hjälp att sätta upp en handlingsplan, mål och konkreta förslag på hur du uppnår detta. En tydlig plan och strategi är grunden för en lyckad beteendeförändring. Samtalet skräddarsys alltid utifrån dina unika behov och kan exempelvis inkludera:

- Stresshantering och livsstil
- Motivation och beteendeförändring
- Fysisk aktivitet och matvanor

Skicka en intresseanmälan

Personlig träning

Personlig träning är individuella träningspass som struktureras utifrån dig som individ. En personlig tränare ser alltid till att träna på ett säkert, effektivt och roligt sätt. Ditt första träningspass inkluderar en screening för att få en bild av ditt nuläge samt dina rörlighetsmönster.  

Träningspassen är 55 minuter och kan utföras på olika vis. Du kan välja att ha din personliga träning på gym i Östermalm, i närheten av ditt hem eller online. Passen är tänkta till att uppmuntra till att du ska utmana dig själv och kan bestå av övningar inom styrketräning, löpning, rörlighet eller intervallträning. Det går bra att köra individuellt eller som duo-pass med en vän.

Vi utför personlig träning på uppdrag av FaR (Fysisk Aktivitet på Recept).

BOKA EN KONSULTATION

Hur fungerar det att arbeta med oss?

Ett personligt samarbete

Vår första konsultation kommer att ägnas åt att bedöma din nuvarande situation. Vi skapar en tidsplan för ditt uppsatta mål och en konkret plan för hur vi når dit. Vi skapar en relation där du får chansen att lära känna oss och vi får chansen att sätta oss in i din livssituation.

En målinriktad process

Vårt mål är att ge dig verktygen för att skapa en balanserad livsstil där träning och bra mat ingår i din vardag. Du ska kunna uppnå hälsosamma och välmående förändringar i balans med jobb och familjeliv.

En balanserad livsstil

Samtal och förståelse för varandra är en viktig del i arbetet till välbefinnande.  Tillsammans skapar vi en väg framåt som ska vara hållbar livet ut. Det är därför viktigt för oss att du får vara med och påverka under hela processen.